Objekt 27 - Villefranche

Mycket trevlig lägenhet i Provencalsk stil.

 

Lägenheten består av 2 sovrum samt ljust och trevligt vardagsrum med utgång till den möblerade balkongen med havsutsikt.

 

'Master- bedroom´ har en dubbelsäng . Även från det rummet har man utgång till balkongen. Air Condition i sovrummet.

Det andra sovrummet har 2 singelbäddar som enkelt kan göras om till dubbelsäng. Även från det rummet har man tillgång till en balkong som vetter mot bakgård med lummigt och grönt område.

 

Vardagsrummet är rymligt och ljust. Möblerat med en soffgrupp och bord.TV, DVD samt CD-spelare finns.Internetanslutning/wifi.

 

Fräscht badrum med dusch-rum samt lyxigt badkar.

Separat WC.

 

Lägenheten har ett fantastiskt kök i lantlig Provencalsk stil. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis, diskmaskin mm. Matbord för 4 personer.

Även från köket har man utgång till balkongen som vetter mot innergården. På balkongen finns även en tvättmaskin.

 

Storslagen havsutsikt från balkongen som har utgång från 'Master-bedroom´ samt vardagsrum.Balkongen är möblerad med matbord samt 2 solstolar. Utsikten är oslagbar, man kan njuta av att se Villefranche-bukten samt Cap Ferrat, man har även utsikt över den gemensamma poolen som är till för husets gäster. Poolen är öppen från sent i Maj- sent i September.

 

Information om närområdet:

 

Inom ca 10 minuters gångavstånd finns en mataffär, bank, bageri, post, bensistation , små mysiga restauranger.Området är vackert kuperat med backar.Ner till stranden,hamnen och Gamla Stan i Villefranche, tar det ca 20-30 minuter att promenera. Man kan även ta skyttelbussen som går med jämna mellanrum under dagtid.

Många trevliga små restauranger ligger på rad nere i den pittoreska hamnen.Tågstationen ligger nära stranden. Med tåg kan man åka bl.a till Ventimiglia , på Italienska sidan.Där har man en berömd , stor marknad varje fredag. Vacker färd med tåget längs den vackra kusten.

Nice ligger endast ett stenkast från Villefranche.Ca 10-15 minuter med buss eller bil. Det finns mycket att utforska längs den vackra Rivieran.

Storlek: 85 m2
Antal rum: 3
Antal bäddar: 4
Våning: 2
Hiss:Ja

Air-Condition:

Internet/wifi

Ja 

Ja

Balkong:

Havsutsikt:

Ja

Ja

Parkering:Ja 

Pool på området:

Ja 

Veckopris: 

Maj-September1.195 EUR
Oktober-April    895 EUR 
Deposition samt avgift för obligatorisk slutstädning tillkommer

Grand Prix -veckan( Maj) i Monaco, annat pris vänligen kontakta oss.