Objekt 59

Mysig lägenhet på högsta våningen med centralt läge. Vardagsrummet inrett med en soffgrupp, TV och matsalsbord för 4-6 personer. Utgång till den underbara altanen möblerad med bord och stolar samt härliga växter. Ett sovrum med dubbelsäng och ligger mot den lugna innergården. I anslutning till sovrummet finns ett badrum med badkar. Ett annat sovrum med dubbelsäng och även här utgång till den ljuvliga soliga altanen. Eget badrum med dusch. Från det härliga köket har man utgång till en trevlig balkong där man kan njuta av tidig morgonsol. En liten vrå med skrivbord finns. Om man är ett större sällskap och det är tillgängligt, så har vi tillgång till en till lägenhet i samma hus (objekt 17)

Information om närområdet:
Mycket bra centralt läge med närhet till stora varhus som Nice Etoile samt Galerie Lafayette, små boutiquer, otaliga mysiga restauranger samt cafeér på gångavstånd..
Endast 5-10 minuters promenad ner till hav o strand.
Gamla stan med sin blomstermarknad på Cours Saleya ligger endast 5 minuter ifrån.
Tågstationen ca 15 minuters gångavstånd. Parkeringshus med p-platser endast några minuter ifrån.
Med flygbussen nr 98 tar det  ca 25 minuter till lägenheten, och den stannar på ca 3 minuters promenadavstånd från lägenheten.Det går också ta lokalbuss nr 55 (hållplats 150 m från flygplatsen). Lokalbuss  då man reser med handbagage. Större väskor accepteras normalt inte. Bussen stannar på samma gata som lägenheten endast 2 kvarter bort.
Samma busslinje kan användas för transport till flygplatsen och då hoppar du på vid samma ställe som flygbussen.

Storlek: 70 kvm
Antal rum: 3
Antal bäddar: 2+2
Våning: 6
Hiss : Ja
Air-Condition: Ja
Internet /Wifi: Ja
Balkong:
Ja
Maj - September 850 €
Oktober - April                  720 €
Deposition samt avgift för obligatorisk slutstädning tillkommer.

Vänligen respektera rökning EJ tillåten i lägenheten. Ej heller husdjur.