Objekt 42

 

 

Strandnära , trevlig lägenhet.

Denna lägenhet är belägen i ett mycket trevligt komplex som ligger några få minuters promenad från Golfe Juans centrum. För alla som gillar att bada är läget utmärkt då det endast är 300 meter ner till sandstranden.

Lägenheten består av ett vardagsrum, två sovrum, hall, kök, badrum och separat toalett.  Den totala ytan är 80 kvm fördelat på boendeytan (60kvm) samt en stor terrass (20kvm). På terrassen finns det utemöbler samt solstolar.


Lägenheten har en "öppen planlösning" med vardagsrum i anslutning till köket. Det finns totalt 2 sovrum, ett sovrum ("master bedroom") har en dubbelsäng och i det andra sovrummet  en dubbelsäng . Det finns dessutom en bäddbar soffa för 2 personer i vardagsrummet och tillgång till en extrasäng. Lägenheten passar perfekt för 4 personer men det finns sovplatser för ytterligare 2-3 personer. Det är utgång till terrassen från både vardagsrum och de bägge sovrummen.
Internet /wifi.


Köket är modernt och utrustat med allt man behöver för en trivsam semester såsom diskmaskin, tvättmaskin, spis/ugn, kyl, frys, kaffemaskin, vattenkokare, strykjärn mm. Vardagsrummet är utrustat med TV/video och radio/CD. För bilburna gäster finns det en parkeringsplats  i garaget under huset.


Var snäll och respektera att rökning inte är tillåten i lägenheten. Husdjur är ej tillåtna.


Information om närområdet

Golfe Juan ligger mellan Cannes och Juan Les Pins och var ursprungligen en liten fiskeby. Det var i denna by som Napoleon gick i land efter sin fångenskap på Elba 1815 och startade sin 100 dagars vandring upp till Grenoble. Därför börjar "Route de Napoleon" i Golfe Juan.

Golfe Juan är en ”levande” by där ni finner allt ni behöver för er semester. Det finns bagare, slaktare, osthandlare, vinhandlare, grönsakshandlare, fiskhandlare  mm. Det finns givetvis också flera livsmedelsbutiker, apotek, post samt bank  vilket är nödvändigt för en bekväm semester.
Golfe Juan har många trevliga och utmärkta restauranger, barer och cafeér att besöka. Utmed "promenaden" i Golfe Juan finns det ytterligare ett stort utbud av restauranger med olika inriktningar.


I Golfe Juan finns en järnvägsstation med förbindelse till bl.a. Juan Les Pins (5min), Antibes (7 min), Cannes (6 min), Nice (25 min), Monaco (40min) eller Italien (70min). Flygbussen från/till Nice (nr 200/250) stannar 300 meter från lägenheten vilket betyder att man enkelt klarar sig utan bil. Keramikstaden Vallauris når man med en 5 minuters busstur. Där verkade Picasso mellan åren 1948-1955.
Golfe Juan har också två större båthamnar där både fritidsbåtar, dykbåtar, fiskebåtar och reguljära turbåtar samsas om utrymmet. Det går bland annat dagsturer till Iles St:Marguerite och Iles St: Honorat som är mycket välbesökta utflyktsmål.

Vid hamnen ligger det också en större turistbyrå som ni bör besöka, de hjälper er gärna att hitta aktiviteter av olika karaktär. Det kan behövas med tanke på det utbud som står till ert förfogande under er vistelse i Golfe Juan med omnejd.

 
 

 

 

 

 

Storlek: 60 m2
Antal rum: 3
Antal bäddar: 4+2 +1
Våning: Bottenplan
Hiss: Ja
Air-Condition:
Internet /Wifi:
Nej
Ja
Balkong: Ja
Havsutsikt: Nej
Pool: Nej
Parkering: Ja
Veckopris:
Maj-September   850 EUR
Oktober-April   750 EUR
Deposition samt avgift för obligatorisk slutstädning tillkommer.
Vänligen respektera att rökning inte är tillåten i lägenheten.